Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Черноморец"-"Славия"
Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е. А възможността за отпадане от много години не е била по-близо от сега. Въпросните безобразно слаби според теб отбори са на 5 точки от нас?!?! 5 точки за 13 мача?!?! Това смятам, че е показателно за състоянието ни и за съвсем малките разлики между нас и тях. Освен това ако поразгледаш мачовете до края ще видиш, че въпросните точки разлика ще станат и по-малко.
Хващайки изброените от теб отбори мога да кажа, че и Враца и Миньор са много негостоприемни стадиони и много отбори може да се спънат там. Нещо, което не може да се каже за нас. Ако във Велико търново се преборят с турците и те могат да тръгнат нагоре. И тогава ще останем ние и локото със силните президенти, на които хич не им е еня какво се случва с отборите.
По-добре да свети лампата още от сега и да се вземат нужните мерки отколкото април месец вместо да играем със "Спартак" и славия с титулярите ние ще ги пазим за важните мачове за спасяването ни!
|
Чет Ное 22, 2012 4:25 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
makaveli написа: Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е.
Айде само да не ми слагаш думи в устата ! Забавен си ми ти и още няколко човека тук, които изразявате иначе правилната си позиция единствено тук и никъде другаде, разглеждате любимия ни клуб единствено като статистика от загуби и точки и явно от скука си чешете езиците с някакви абсурдни глупости за Б група на гърба на Славия.
ПП: Ако наистина си толкова убеден в реалният шанс да изпаднем съм готов да се обзаложа с тебе на стотачка ! А ако не си ще те помоля схемите, които разиграваш за изпадане да ги предложиш на момчетата от надежда, на тях по ще са им необходими !
_________________ 100
|
Чет Ное 22, 2012 7:18 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: [size=50] makaveli написа: Мен Б група не ме плаши, но не виждам какво толкова ти е забавно. Ако въпросното безвремие за теб е забавно за мен не е. Айде само да не ми слагаш думи в устата ! Забавен си ми ти и още няколко човека тук, които изразявате иначе правилната си позиция единствено тук и никъде другаде, разглеждате любимия ни клуб единствено като статистика от загуби и точки и явно от скука си чешете езиците с някакви абсурдни глупости за Б група на гърба на Славия. ПП: Ако наистина си толкова убеден в реалният шанс да изпаднем съм готов да се обзаложа с тебе на стотачка ! А ако не си ще те помоля схемите, които разиграваш за изпадане да ги предложиш на момчетата от надежда, на тях по ще са им необходими !
Говориш глупости. Очакваш да заложа каквото и да било за това, че ще изпаднем. Естествено, че не го искам, но пътя по който вървим е тотално грешен и опасността е реална.
Твърдението ти за позицията, че го пропусна. Писнало ми е да си ги мерим кой колко е фен и какво прави. Ясно е, че само богопомазаните сте фенове и вие вършите всичко. Живи и здрави. Лично аз ходя на стадиона когато имам възможност. След онова 5:0 в Ловеч обаче ще имат да вземат.[/size]
|
Чет Ное 22, 2012 10:09 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Напротив приятел не сме само "богопомазаните" фенове. Фенове са всички, които обичат Славия. За съжаление обаче това все по-рядко се вижда. А предполагам ще се съгласиш, че един клуб го правят голям привържениците му.
_________________ 100
|
Пет Ное 23, 2012 12:14 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Съгласен съм. За съжаление при нас има редица фактори, които спират феновете да се върнат на стадиона.
Не ме разбирай погрешно. И на мен ми се иска в мачовете с Миньор и Монтана да сме толкова колкото бяхме на финала с Цска. На финала да сме колкото червените...но не става. Основна вина има Венцислав.
Грозно е да се говори за отпадане именно в този сезон. И на мен не ми се вярва, но не е невъзможно. Само името ни и историята ни няма да ни оставят в елита. Накрая се гледат точките. И ако всички заспи в отбора - от ръководство през треньорски щаб та до играчи не се размърдат и не започнат да работят съзнателно за отбора нищо добро не ни чака:(((
Първенството ни е такова, че с хубав пролетен дял накрая може да се борим и за призови места, но за съжаление няма постъпки и действия в тази посока.
Дано поне днес да победим без особени драми и треперене.
|
Пет Ное 23, 2012 9:38 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Нито едно дете няма да стане славистче с това ръководство и с този ветерански отбор.
|
Вто Ное 27, 2012 11:50 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
White Hart Lane написа: Нито едно дете няма да стане славистче с това ръководство и с този ветерански отбор. Батков и Титан да не би да са някакви аристократи, че има малки свине и говеда. Не е проблема ръководството (свиня умри), въпреки че е удобно оправдание да не се ходи на мач.
|
Вто Ное 27, 2012 5:20 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
rzEtw написа: White Hart Lane написа: Нито едно дете няма да стане славистче с това ръководство и с този ветерански отбор. Батков и Титан да не би да са някакви аристократи, че има малки свине и говеда. Не е проблема ръководството (свиня умри), въпреки че е удобно оправдание да не се ходи на мач. ТОЧНО 
|
Вто Ное 27, 2012 7:36 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
а къде е проблема тогава?
не виждам нищо удобно в това ръководството да разсипва отбора с никакви трансфери и налагането на никакъв треньор...
|
Сря Ное 28, 2012 10:42 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Успехите, участията в Европа (макар и срамни и позорни доста пъти), вадене на пари за нови играчи - това са разликите и затова имат масовост  Точно проблема е ръководството, защото нашето не иска тези неща да се случват в Славия. А иначе за мене Венци е доста по-умен и хитър от Патков и орките-боклукчии, просто при него проблема е в нежеланието, а не в неможенето.
|
Сря Ное 28, 2012 12:03 pm |
|
 |
|