Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекцията
saract написа: Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения: 1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо. 2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции. 3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва. Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам. Влади Романов се връща в цдна. http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/7748- ... av-romanov
Нед Дек 16, 2012 10:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Единият според мен със сигурност е Дюлгеров, дървенце си е, но е доста по-добре от баце ви Янко Сандански. Другият или другите евентуални нови можем само да гадаем. Нямам нищо против да си върнем Дани Пеев, но едва ли. На Галин не знам дали е под наем в Ловеч или е продаден. Мислех си и за Ду Бала, беше си добър нападател и титуляр при първия престой на Вили 
|
Нед Дек 16, 2012 11:40 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Според мен най-важно е в отбора да се върне Йордан Юруков.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Дек 17, 2012 10:50 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Сигурен съм, че Илия Илиев има още какво да даде - не случайно стана футболист №1 на "Ботев" Вр. Възрастта още не му тежи, а той може много!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Дек 17, 2012 11:13 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия ще се опита да си върне Галин Иванов, който изпадна в немилост в Литекс. Крилото загуби мястото си в титулярния състав на “оранжевите” и все по-рядко попада в сметките на Христо Стоичков. Половината от правата на Галин се държат все още от Славия, а новият треньор Велислав Вуцов наскоро призна, че ще привлече играчи, носили бялата фланелка. “Най-късно до Коледа ще станат ясни имената на двама футболисти, които ще вземем при нас”, заявиха от Славия.
Как познах........
|
Пон Дек 17, 2012 11:21 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Нямам нищо против да видя Илийката и Данчо Юруков отново с белия екип.  Впрочем Черно море освобождава футболисти, сред които и Дончо Атанасов, мисля че е приличен играч, а и си имаме нужда от крила.
|
Пон Дек 17, 2012 12:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Галин Иванов би бил отлично попадение. Има качества, познава атмосферата в Славия, а би трябвало и поне малко да е помъдрял.
|
Пон Дек 17, 2012 1:37 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
lureno19 написа: saract написа: Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения: 1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо. 2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции. 3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва. Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам. Влади Романов се връща в цдна. http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/7748- ... av-romanovНяма нито едно от изброените имена, които да одобря с две ръце. Галин не иска да идва и въобще да не идва щом е така Ники има качества, но знаем проблемите с характера му Другия Ники е също не лош, но и там имаме проблем с характера. Митко е илюзия Другите изброени след това са излишни, единствено симпатизирам на Воденицата, но на него просто не му се дава шанс при нас, а се връщаше не 1 път. Данчо Юруков не е лош, малко му е паднала играта, но треньор като Вуци ще го върне на нивото, на което беше. Най-важното - трябва ни класа, тези футболисти са били в Славия и знаем, че не са от футболистите, които да влязат и да вдигнат веднага нивото. Галин е 100% по-добър от Пепи Димитров, но не иска и да чуе за нас. Аз залагам на качествени нови лица.
|
Пон Дек 17, 2012 3:43 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Стига с тия стари муцуни Юруков, Илиев, Дюлгеров, Петров, Воденичаров и т.н., единствено от старите муцуни стават Галин и Жу, трябва млада свежа кръв на отбора.
|
Пон Дек 17, 2012 4:04 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
saract написа: Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения: 2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции. Още малко и ще се сетя за Джу. Яшар, бобъра...
|
Пон Дек 17, 2012 5:04 pm |
|
 |
|