Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 7:35 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: Селекцията
saract написа:
Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения:
1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо.
2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции.
3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва.
Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам.
Влади Романов се връща в цдна. http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/7748- ... av-romanov

Нед Дек 16, 2012 10:11 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Единият според мен със сигурност е Дюлгеров, дървенце си е, но е доста по-добре от баце ви Янко Сандански. Другият или другите евентуални нови можем само да гадаем. Нямам нищо против да си върнем Дани Пеев, но едва ли. На Галин не знам дали е под наем в Ловеч или е продаден. Мислех си и за Ду Бала, беше си добър нападател и титуляр при първия престой на Вили :roll:

Нед Дек 16, 2012 11:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Според мен най-важно е в отбора да се върне Йордан Юруков.

Пон Дек 17, 2012 10:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Сигурен съм, че Илия Илиев има още какво да даде - не случайно стана футболист №1 на "Ботев" Вр. Възрастта още не му тежи, а той може много!

Пон Дек 17, 2012 11:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия ще се опита да си върне Галин Иванов, който изпадна в немилост в Литекс. Крилото загуби мястото си в титулярния състав на “оранжевите” и все по-рядко попада в сметките на Христо Стоичков.
Половината от правата на Галин се държат все още от Славия, а новият треньор Велислав Вуцов наскоро призна, че ще привлече играчи, носили бялата фланелка.
“Най-късно до Коледа ще станат ясни имената на двама футболисти, които ще вземем при нас”, заявиха от Славия.

Как познах........

Пон Дек 17, 2012 11:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Нямам нищо против да видя Илийката и Данчо Юруков отново с белия екип. :) Впрочем Черно море освобождава футболисти, сред които и Дончо Атанасов, мисля че е приличен играч, а и си имаме нужда от крила.

Пон Дек 17, 2012 12:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Галин Иванов би бил отлично попадение. Има качества, познава атмосферата в Славия, а би трябвало и поне малко да е помъдрял.

Пон Дек 17, 2012 1:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

lureno19 написа:
saract написа:
Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения:
1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо.
2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции.
3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва.
Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам.
Влади Романов се връща в цдна. http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/7748- ... av-romanov

Няма нито едно от изброените имена, които да одобря с две ръце.
Галин не иска да идва и въобще да не идва щом е така
Ники има качества, но знаем проблемите с характера му
Другия Ники е също не лош, но и там имаме проблем с характера.
Митко е илюзия
Другите изброени след това са излишни, единствено симпатизирам на Воденицата, но на него просто не му се дава шанс при нас, а се връщаше не 1 път.

Данчо Юруков не е лош, малко му е паднала играта, но треньор като Вуци ще го върне на нивото, на което беше.

Най-важното - трябва ни класа, тези футболисти са били в Славия и знаем, че не са от футболистите, които да влязат и да вдигнат веднага нивото. Галин е 100% по-добър от Пепи Димитров, но не иска и да чуе за нас.
Аз залагам на качествени нови лица.

Пон Дек 17, 2012 3:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Стига с тия стари муцуни Юруков, Илиев, Дюлгеров, Петров, Воденичаров и т.н., единствено от старите муцуни стават Галин и Жу, трябва млада свежа кръв на отбора.

Пон Дек 17, 2012 4:04 pm
Профил
Луд за връзване

saract написа:

Още малко и ще се сетя за Джу. Яшар, бобъра...

Пон Дек 17, 2012 5:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 94  Следваща