Kovas

Вестник Славия

каталожен номер 666

Вестник "Славия" е месечно издание на Националния клуб на слависта ( 20 -страници, формат А4, цветен печат), в което намират място информации за всички видове спорт, развивани в "Славия". Материалите се списват от водещи спортни журналисти. Традиционни за всеки брой са статии по актуални въпроси, обзори на спортни прояви, свързани със "Славия" и ретро-рубрика. Трибуна за читателски мнения се дава чрез редовната колонка "Писма на читателите", както и с периодично организираните анкети от редакцията. Целта на вестника е възкресяване и утвърждаване на ценностите на славистката традиция като по този начин се оформи духовен мост между миналото, настоящето и бъдещето на "белия" клуб.

Всеки желаещ да получава вестника може да се абонира за него - каталожният номер в Български пощи е 666. Абонаментът се извършва във всяка пощенска станция в страната от 1-во до 15-то число в началото на всеки месец, както и в Националния клуб на слависта. Абонаментът е с продължителност до края на календарната година. Цената на единичен брой на изданието е 1 лев.

Вестникът се разпространява както в София, така и в страната. Винаги може да бъде намерен в кафенето на стадион " Славия " , в магазина за спортни стоки "Сандекс" на ул. " Алабин - 9" и на всички домакински мачове на футболния и баскетболния отбор. Новият брой в София търсете и в кафенето на ул."Самуил - 7а", както и на специализираните места за продажба на вестници.

Мнения, препоръки и забележки изпращайте на e-maila на НКС - slavia@slaviasofia.com

В новия брой можете да прочетете за..


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014