Kovas

Онлайн Вестник Славия

Издания на Вестник Славия от 2003 година

  • Брой 12 (33): Достойно изпращаме юбилейната година

    December 2003

    Излезе от печат последния за 2003 г. брой на в. "Славия". В него може да прочетете обзори на сезона за футболистите, както и за младата смяна "бели" юноши. Публикуваме и статистиката на волейболните мачове, както и програмата на пролетния полусезон. Две страници са отделени на победата на хокеистите на "Славия" над "Левски" и спечелената Купа на България за тази година. На 2 страници проследяваме победния ход на шампионките ни по баскетбол у нас и по европейските терени. Отново ви пренасяме и по пътя на "белите" фенове, които следват баскетболния женски отбор в европейските му гастроли. Към тези моменти ни връща пътеписа, посветен на гостуването в Гърция в поредната екскурзия, организирана от НКС.

  • Брой 11 (32): Безапелационни "бели" триумфи на баскетбол, хокей на лед и волейбол

    November 2003

    Излезе от печат 11(32) брой на в. "Славия". В него ще може да прочетете втора част на материала за спечелената през 1943 г. Царска купа, оставяйки я завинаги "бяла". В изданиеето ви представяме и баскетболните триумфи на "белите" шампионки у нас и в чужбина. Отново ви връщаме и към скандалния мач със "сините" и поръчковото съдийство на Иван Добринов в X кръг на "А" група. Предлагаме ви пълен преглед и на резултатите на "белите" волейболисти и хокеисти, които са безапелационни лидери в надпреварите у нас.

  • Брой 10 (31): Победи в столичните сблъсъци ще доведат до нещо повече от бронз

    October 2003

    Излезе от печат 10 (31) брой на в. "Славия". В него ще може да прочетете как преди 60 години Царската купа стана завинаги "бяла". Публикуваме програмите на започващите първенства по баскетбол при жените и по волейбол при мъжете. В рубриката "Портрет" ви срещаме с Борис Евтимов - Боце. Отправяме поглед и към хокейния сезон у нас.

  • Брой 9 (30): И без Йешич "Славия" пак гледа към Европа

    September 2003

    В септемврийския брой на вестника може да прочетете интервю с новия наставник на футболистите, а също така и разговор с изтъкнатите ни фигуристи Албена Денкова и Максим Стависки. Анализът в броя е посветен на това какво (не) каза вече бившият треньор Йешич между редовете. Ретрото ни връща към успешния финал за Купата на Съветската армия за "белите" през 1963 г.

  • Брой 8 (29): Излезе августовският брой 8 (29) на в "Славия".

    August 2003

    • В него за първи път е направено пълно представяне на футболния отбор на "белите" със снимки на всеки състезател и персонална статистика.
    • Публикувана е и пълната програма за есенния дял на първенството.
    • В специалната рубрика "Говорят архивите" може да се намери разказа за скандалното съдийство на Георги Цветанов през пролетта на 1985 г. в мача "Славия" - "Левски-Спартак" 2:4.

  • Брой 7 (28): На пазара е юлският брой на вестник "Славия"

    July 2003

    В изданието може да проследите всички подробности от подготовката на футболистите и баскетболистките за новия сезон. В "Ретро" ви представяме прочутия ни футболст Петър Величков. Предлагаме ви и втора част от разказа ни за шампионския ни триумф в Европа по баскетбол при жените през 1963 година. Четете още и за: новите подвизи на Евгения Раданова, ватерполистите ни са вицешампиони, интервю с баскет звездата Теди Петрова и още...

  • Брой 6 (27): Златен дубъл за баскетболистките!

    June 2003

    В юнския брой на вестник "Славия" може да проследите всичко най-интересно свързано със спечелването на 14-та баскетболна титла на страната при жените в клубната ни история. Предлагаме ви и обзор на приключилото футболно първенство. В рубриката "Ретро" ви срещаме с легендарния футболист Михаил Мишев, който навърши 65-години. Може да се насладите и на първата част от разказа ни посветен на триумфа на баскетболистките ни в Европа и спечелената КЕШ през 1963 година.

  • Брой 5 (26): Излезе броят на в. "Славия" за месец май

    May 2003

    Ето и акцентите в него:

    Волейболната легенда Цветан Каролев разказва в интервю за забележителния успех на женския отбор на "Славия", играл през 1962г. финал в Европа.

    "Белите" са номер едно в редовния сезон по баскетбол - подробности преди началото на плейофите за титлата

    Историята на една фалшификация или как "Левски" се опита да се изкара по-стар клуб от "Славия"

    Разказ за безапелационните успехи на фехтовката в "белия" клуб, където шампионските традиции са съхранени и днес.

  • Брой 4 (25): Излезе от печат 25-ти брой на вестник "Славия"

    April 2003

    90 години "Славия" - специално приложение за големия юбилей на "белия" клуб. Албена Денкова и Максим Стависки с бронзови медали от световното първенство - щрихите за новия голям връх, покорен от нашите фигуристи. Ватерполистите взеха Купата на България - подробности за финалния мач срещу "Черно море". Хокейните национали, водени от треньора на "Славия" Георги Миланов с бронзови медали от първенството в Зимния дворец в столицата. Обръщение на заместник-председателя на Националния Клуб на Слависта Васил Йотов във връзка с юбилея на "Славия".


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014