Kovas

Онлайн Вестник Славия

Издания на Вестник Славия от 2005 година

  • Брой 12 (57) - Декември 2005 година: Футболистите изпратиха противоречив полусезон

    December 2005

    Излезе последният за 2005г. брой на в."Славия". В него може да прочетете мнението на всички участници и засегнати страни в екшъна с нахлуването на терена на "голмайсторите" от агитката на мача с "Нафтекс". Специално интервю на президента на ПФК "Славия" 1913 АД Венцислав Стефанов. Както и анализ и подробности от последните мачове на "белите" в "А" група тази есен, резултати и класиране в юношеските и детски надпревари. Снимки и новини от волейболните изяви на "Славия", както и за големия скандал в хокея на лед. Подробности от баскетболния клуб и още много славистки новини.

  • Брой 11 (56) - ноември 2005: Волейболистките показаха смело как се бие "Левски"!

    November 2005

    Излезе ноемврийският брой на в."Славия". В него може да намерите подробна информация за старта на "белите" отбори по волейбол при мъжете и жените. Срещаме ви и с клуба по фигурно пързаляне. Предлагаме ви и пълната програма на започващия през ноември шампионат по хокей на лед при мъжете. Футболистът на "Славия" от средата на 70-те и 80-те години Иван Илиев отбелязва своята петдесетгодишнина. Тези и други новини - само на страниците на "бялото" клубно издание.

  • Брой 10 (55) - октомври 2005: Двама големи слависти стъпиха на световния връх!

    October 2005

    Излезе от печат поредния брой на в."Славия", в който ще може да прочетете: интервю с Джовани Сперанца, както и разказ за премеждията на хокеистите ни в Анкара при участието в турнира за Континенталната купа. Публикувана е и програмата на мъжкия волейболен отбор през есента. В рубриката ретро ще станете свидетели как преди 75 лета "Славия" наказва варненския "Владислав" и става шампион за пореден път. Преди четвърт век пък в евротурнир "белите" футболисти елиминираха "Сапрта" (Прага) с 3:0. Тези и още други новини само на страниците на "бялото" издание!

  • Брой 9 (54) - септември 2005: Дотук - добре, а сега накъде?

    September 2005

    В текущия брой на клубното издание ще откриете актуални футболни новини, пълната програма на юношеските формации от "бялата" школа в започналите столични надпревари. Публикуваме и най-интересните мнения в анкетата до читателите под заглавие "Стартът на отбора в шампионата". В традиционната ни рубрика "Ретро" ще намерите разказ за това как "Славия" отстрани "Легия" в турнира за КНК през 1980 г. Тези и други вести - само на страниците на в."Славия"

  • Брой 8 (53) - август 2005: Шампионатът на честта за "Славия"

    August 2005

    Търсете на пазара августовския брой на в."Славия". В него може да намерите подробна и разнообразна информация за участията на "белите" в майсторската група досега. Предлагаме ви и разказ за някои от запомнящите се победи в историята над сегашните участници във футболния елит. Срещаме ви и с вратаря Георги Гугалов - човекът с най-дълга серия без допуснат гол в своята врата. Публикувана е и пълната програма на "А" група за есенния дял от шампионата. Тези и други интересни новини - само на страниците на в."Славия".

  • Брой 7 (52) - юли 2005: Без нови гръмки имена в селекцията започнаха подготовката си футболистите

    July 2005

    Излезе от печат юлският брой на вестник "Славия". В него може да намерите информация за старта на подготовката на футболния отбор, обзорен материал за първите стъпки на футбола в столицата, а в рубриката "Ретро" ви предлагаме поглед върху мачовете със "Спартак" (Москва). Във връзка с 60-годишния му юбилей е публикувано и представяне на централния нападател на "белите" от 70-те години на миналия век - Божидар Григоров. Цяла страница е отделена и на първите купи, които донесе отборът по хокей на трева. Тези и още интересни теми - само на страниците на в."Славия".

  • Брой 6 (51) - юни 2005: Изпратихме поредния тъжен футболен сезон

    June 2005

    Акцентът в броя е завършилото футболно първенство, в което "белите" отново не стигнаха до медали. Предлагаме ви анализ и статистика на целия сезон. В рубриката "Ретро" ви срещаме с Петър Панагонов - защитник на "Славия" в златния футболен период на клуба през 60-те години. За доброто представяне на юношите в столичните надпревари и очакванията за републиканските шампионати са отделени две страници. Предлагаме ви и материал за хокея на трева в "Славия" и за успешното развитие и на този спорт в "бялото" семейство. Тези и други новини - само на страниците на нашето клубно спортно издание.

  • Брой 5 (50) - май 2005: Волейболистите триумфираха с националната купа

    May 2005

    Излезе от печат 50-ти брой на "белия" вестник. Спортният акцент в него пада върху волейбола - спечелената от мъжете Купа на България през април, както и третото място на дамите в първенството. Предлагаме ви и интервю с новия наставник на футболния отбор Петър Хубчев, който говори за целите пред "белите" - сега и в близкото бъдеще. В рубриката "Ретро" се връщаме 25 години назад, когато над 30 000 зрители на националния стадион приветстваха звездния състав на "Славия" в победния финал за Купата на Съветската армия срещу "Берое" (3:1). Специален материал е посветен на историята на вестник "Славия" - как се роди идеята за изданието и кои са хората, които дадоха своя принос то да съществува вече пета година.

  • Брой 4 (49) - април 2005: Вече 92 години "бялата" магия живее в сърцата ни!

    April 2005

    Излезе празничният априлски брой на в."Славия". В него може да прочетете за 80-годишния юбилей на големия голмайстор и треньор на "белите" Добромир Ташков. Ще научите как художникът Алфонс Муха видя лика на "Славия" преди повече от век. Футболното интервю този път е със сърцатия защитник Янко Вълканов. "Бялата" торсида отново шестваше из Европа - подробности и снимки от екскурзията в Унгария и Австрия. Всички волейболни и баскетболни новини, както и още интересна и актуална информация на страниците на "бялото" клубно издание.

  • Брой 3 (48) - март 2005г.: С шампионско 10:1 над "Левски", "белите вълци" взеха 16-а титла

    March 2005

    Акцентът в новия брой на в. "Славия" пада върху успеха на хокейния отбор, извоювал 16-а шампионска титла в историята на клуба. Освен хокейната тема в броя може да откриете още и подробни коментари върху злополучните мачове на футболния отбор с "Левски" и ЦСКА, както и фотоехо от двубоите. Предлагаме ви и пълната програма на "белите" в първенствата при юношите. В рубриката "Ретро" ви срещаме с Милчо Горанов - брилянтният бранител на "Славия". Отново ви предлагаме и всичко най-интересно около волейболните и баскетболните отбори на "белите". Присъства и представяне на музея на "Славия".

  • Брой 2 (47) - февруари 2005г.: Горе главите, слависти!

    February 2005

    В новия брой на вестник "Славия" може да прочетете подробности за подготовката на "белите" преди старта на новия сезон както и пълна програма на "А" група. Очерк за Стоян Коцев - Kано във връзка с неговия 60 годишен юбилей. Прощаване с Христо Евтимов - Майцата. Интервю със Страшимира Филипова - капитанка на женския волейболен отбор на "белите". Най-важното за втория турнир за Купа "Славия" в Козлодуй. Тези и други новини само на страниците на вестник "Славия".

  • Брой 1 (46) - януари 2005 г.: Към нови успехи през 2005 г.

    January 2005

    В първия за 2005 г. брой на вестника ще намерите цветен календар за годината, най-важното от подготовката на футболния отбор до момента, интервю с Матей Казийски, в което той заявява, че в "Славия" се чувства като у дома си. Разговор и с треньора на хокеистите Георги Миланов за проблемите на отбора. Факсимиле от учредителния протокол на "Славия" - 16 души полагат основите на "белия" клуб !


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014