Kovas

Онлайн Вестник Славия

Издания на Вестник Славия от 2007 година

  • Брой 12 (81) - декември 2007: Златна есен за "белите"!

    December 2007

    Излезе от печат брой 81-ви на вестник "Славия" (декември 2007). В него може да прочетете за възхода на футболния отбор в последните кръгове и спомен за чудесната победа над "Левски" на 9.12.1998 г. с 3:0. В специално интервю бившият голмайстор на "белите" Петър Александров казва, че "Славия" означава много за него. Информация за успехите на женския волейболен отбор на международното поле, баскетболни новини от мъжките и женските формации, както и още много вести, свързани с любимия "бял" клуб.

  • Брой 11 (81) - ноември 2007 година: Чудесна победна серия преди мачовете на истината

    November 2007

    Търсете ноемврийския брой на вестник "Славия". В него може да прочетете специалното интервю на Здравко Лазаров за "бялото" клубно издание, новини и коментари за изминалите мачове при мъжете и юношите. В поредицата "Ретро" материалът разказва как бе спечелена първата купа на Съветската армия през 1952 г. Баскетболистките стартираха уверено в първенството, а същото стори и женският волейболен отбор. Хокеистките пък ни зарадваха с първа купа. Тези и други новини - само на страниците на вестник "Славия"!

  • Брой 10 (79) октомври 2007 г.: Играта се подобрява, дано дойдат и победите

    October 2007

    Припомняме ви, че излезе от печат октомврийският брой на вестник "Славия". На страниците на изданието ще откриете цялата информация, анализи и коментари за футболния отбор, ДЮШ, както и интервюта и статистики. Единствено тук можете да прочетете за дебюта на женския хокеен отбор в Европа. Новини от другите спортове - баскетбол (мъже и жени), волейбол. Информация за слависта световен шампион по борба класически стил Явор Янакиев. Ретро материалът този път е посветен на двубоите с "Шалке 04". Неприятни новини - съществуването на слависткия вестник отново виси на косъм. Абонамент за следващата година със сигурност няма да има. В интернет се проведе специална дискусия по въпроса, където читателите бяха обстойно запознати с колапса на изданието. Техните мнения също поместваме.

  • Брой 9 (78) септември 2007 г.: Отново в добре познатото русло

    September 2007

    В броя за месец септември можете да намерите всичко за миналите и предстоящите мачове на "белия" тим. Ще прочетете още анализ, фокусиран върху факта, че за пореден път "Славия" ще завърши на пето място. Ретро материалът е посветен на 80 годишнината от победоносното турне през 1927 година. Само в този брой можете да намерите интервю с Милчо Евтимов, всичко за юношите, както и пълна програма на столичните първенства. Още - как семейство от Уелс се нареди на опашка за да се сдобие с 15-ина броя на вестник "Славия", волейболистките отново ще се борят за златото, всичко за ледените спортове, както и материал, посветен на злата участ на паметника на Димитър Благоев (Пальо) - пъървият председател на "белия" клуб.

  • Брой 8 (77) август 2007 г.: "Белите" стартират сезона с неочаквано добра селекция"

    August 2007

    Излезе от печат броят на "бялото" издание за август. В него ще намерите представяне на отбора на "Славия" през новия сезон, статистика за участията в "А" група. В специален обзор са представени всички треньори-чужденци в клуба за цялата му история досега. Вестникът ще се продава на първия домакински мач за сезона - на 12 август срещу "Берое". Тогава ще може да се снабдите и с броя от месец юли, в който също не липсват интересни новини.

  • Брой 7 (76) юли 2007 г.: Ще остане ли Тодор Колев в "Славия"?

    July 2007

    В юлския брой можете да прочетете повече за стартиралата подготовка на "белия" тим, за предстоящите лагери и контроли, както и повече за новите в тима. Уникална програма от мача в Глазгоу между "Рейнджърд" и "Славия" потвърждава кой е най-старият отбор в България и чия е титлата от 1926 година - нещо, което е публикувано само на страниците на "бялото" издание. И още - поредния успех на "Славия" (Чикаго), сабльорите от "Славия" пак обират отличията от държавното първенство, баскетболни успехи, волейболни скандали, анализи и коментари - само във вестник "Славия"...

  • Брой 6 (75) - юни 2007: Волейболистките триумфираха с купата!

    June 2007

    Излезе от печат броят за месец юни на слависткия вестник. В него може да проследите как волейболистките ни направиха националната купа “бяла”! Да прочетете какво каза новият наставник на “Славия” Стевица Кузмановски в първото си интервю. И още: Защо Тодор Колев не може да стане голмайстор в чалга действителността на родния ни футбол? Представяме ви и пълна статистика за футболния сезон 2006/2007 в имена и цифри, както и В рубриката ретро ви връщаме 40 лета назад за да проследим заедно първия европейски футболен полуфинал у нас между “Славия” и “Рейнджърс” /Глазгоу/.

  • Брой 5 (74) май 2007г.: Славистът Николай Гергов стана европейски шампион!

    May 2007

    Само на страниците на броя на вестник "Славия" за май месец можете да прочете изчерпателна информация за отминалото държавно първенство при женския волейбол, където "белите" пак останаха втори; тъжна загуба от "Левски" с 0:3 на стадион "Славия", най-старият роден клуб допусна поражение и от "Локомотив" след скандално съдийство; специални анализи на столичните дербита с "Левски" и ЦСКА - игра на котка с мишка, портрет на Павлин Димитров, анализ на отминалото баскетболно първенство при жените, хроника от другите спортове, интервю с волейболистката Юлия Аброскина и още много само на страниците на "бялото" издание...

  • Брой 4 (73) април 2007 г.: Протоколът за учредяването на "Славия" зае своето достойно място на стадиона

    April 2007

    На страниците на априлския брой - "белите" волейболистки първи в редовния сезон, две купи за "белите вълци" в хокея, младите слависти родени след 1991 г. се класираха на полуфинал за Купата на БФС, поглед назад във времето към епичните битки с "Фейенорд" на европейски 1/4-финал, интервю с халфа на футболния тим Илия Илиев, анализи и коментари за отминалите и предстоящите мачове на най-стария роден клуб. Вестник "Славия" отбеляза своята шеста годишнина, а футболен клуб "Славия" своята 94-а - два паметни рожденни дни.

  • Брой 3 (72) - март 2007 година: Матей Казийски - №1 в Европа!

    March 2007

    В поредния брой на "бялото" клубно издание ще откриете интервю с треньора на футболния отбор Альоша Андонов, пълна програма на "А" група, спомен за победата над "Фейенорд" през 1981 г., подробности за успехите на "белите" легионери, както и репортаж за победното начало на ватерполистките. Тези и още новини, само на страниците мартенското издание на в."Славия".

  • Брой 2 (71) - февруари 2007: Търсете новия брой на вестник "Славия"

    February 2007

    В актуалния февруарски брой на "бялото" издание ще откриете първото интервю, дадено специално за вестника от президента на ПФК "Славия" 1913 АД - В.Стефанов. Поместени са подробности за подготовката на футболистите досега, за успехите на "бялата" фехтовка и класирането на ватерполистите за финалната четворка в мъжкото първенство. Представяме ви и всички слависти избирани за спортист номер едно на България през годините. Ще намерите и пълна информация за баскетбола, волейбола и отговор на въпроса, защо "Славия" напусна шампионата по хокей на лед.

  • Брой 1 (70) - януари 2007: В."Славия": Специален календар постер за 2007 година

    January 2007

    "Към нови "бели" спортни триумфи и през 2007" - това е акцентът в първия за 2007 година брой на слависткия вестник. Представени са възпитаниците на "белия" клуб Албена Денкова и Максим Стависки, които бяха определени за спортисти на годината. Публикуваме и специално интервю с Албена Денкова. Представена е и "бялата" спортна хронология на отминалата година. Като бонус към читателите е публикуван и цветен календар-постер на "Славия" за 2007 година. Какво наследство остави Ратко Достанич и как започнаха подготовката си футболистите. Дори далеч от родината Мартин Кушев си остава славист. Защо "Белите вълци" напуснаха шампионата? Какво нови при волейболния и баскетболния клуб. Всичко това само на страниците на слависткото издание в неговия юбилеен 70 брой!


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014