Kovas

Онлайн Вестник Славия

Издания на Вестник Славия от 2004 година

  • Брой 12 (45): Обзор на славистката 2004-та година

    December 2004

    Акцент в последния за календарната 2004 година брой на вестника е волейболната тема. В отделни материали се проследяват резултатите и представянето на мъжкия и женския отбор на "Славия" през есента. В специално интервю наставникът на жените Мирослав Живков излага вижданията си за поверения му състав. Във връзка с края на сезона и във футбола, редакцията потърси мнението на капитана на футболния отбор на "белите" Йордан Петков за изявите на него и колегите му през есенния дял на шампионата. Тези и други теми - само на страниците на вестник "Славия", независимото "бяло" периодично издание, което ще продължи да излиза в същия формат и през следващата 2005 година.

  • Брой 11 (44): Утвърждаване на позициите

    November 2004

    В броя на в. "Славия" за месец ноември може да прочетете интервю с "белите" национали Чавдар Янков и Благой Георгиев, в което те признават, че "Славия" е клубът на сърцата им. Публикуваме последна част на документалната повест от покойния журналист Станчо Станчев, посветена на живота на Александър Шаламанов. Представяме ви и волейболните новини от "белия" клуб - мъжете са безапелационни лидери в Националната волейболна лига без загубен гейм! Промоцията на книгата "90 години "Славия" - в цвят и снимки. В рубриката "Ретро" разказът ни пренася към далечната 1964 г. и "белия" дуел срещу "Лозанспорт" в турнира за КНК .

  • Брой 10 (43): "Белите" се върнаха в играта!

    October 2004

    Излезе от печат брой 10 на вестник "Славия" за 2004 година. В него може да намерите интервю с новия наставник на мъжкия футболен отбор Атанас Джамбазки. Срещаме ви и с две момчета от юношеския отбор на старшата възраст - Борислав Гюлеметов и Атанас Стоилов. Последни новини от баскетболния отбор на шампионките, волейболният мъжки състав и подробности за участието на "белите вълци" в турнира за Континенталната купа. Акцент в броя е представянето на авторския колектив на книгата "90 години "Славия", която скоро ще бъде пусната в продажба. Навършиха се 40 години от първия успех на "Славия" като гост на британска земя. Тези и други вести - само на страниците на клубното "бяло" издание!

  • Брой 9 (42): Бронзовите - златни!

    September 2004

    Това е заглавието на първа страница в септемврийския брой на вестник "Славия". За олимпийските медалисти от "белия" клуб са отделени 2 страници. В изданието може да прочетете още как футболистите в бели екипи заслужиха националната купа точно преди 40 години. Представяме ви сполучливия старт на юношите и пълната програма в отделните възрастови групи за есен 2004 г. В интервю волейболистът Цанко Цанков е категоричен - той и съотборниците му ще преследват титлата и купата у нас! За подготовката на изцяло обновения женски баскетболен отбор и участието на хокеистите в Континенталната купа - само и единствено на страниците на вестник "Славия".

  • Брой 8 (41): Броят за месец август вече на пазара!

    August 2004

    В августовския брой на клубното издание може да намерите пълната програма на "А" група - есен 2004 г. Предлагаме ви подробна статистика на "Славия" в майсторската група и пълния баланс на "белите" срещу останалите участници в елита. В началото на септември се навършват 40 години от откриването на стадиона - повод да си припомним как бе построен сегашният дом на "Славия". Тръгва ли мъжкият волейбол към нова титла - отговорът на този въпрос отново на страниците на вестника.

  • Брой 7 (40): Затишие пред буря или...примирение?

    July 2004

    В броя ще може да откриете всичко най-важно, което се случи досега в подготовката на представителния футболен отбор. Публикуваме интервю с треньора на юношите младша възраст Радослав Георгиев, които завършиха трети в републиканския шампионат. В рубриката "Ретро" се връщаме към титлата от 1939 г. И в този брой ви срещаме с бивш футболист на "Славия", който има юбилей - нестандартният халф Джери Алиев навърши 50 години. Разказът за пътуването на "бялата" торсида пренася към най-интересните моменти по време Евро-2004 в Португалия. Поглед и към първите изяви на отбора по хокей на трева.

  • Брой 6 (39): 15-та титла за баскетболистките!

    June 2004

    На страниците на вестника ще откриете всичко най-интересно около 15-ата титла на "белите" баскетболистки - репортажи и снимки от финалните мачове. Ззавършилото преди месец футболно първенство в "А" група е обект на внимание с обзор и анализ с акцент върху представянето на отбора на "Славия". Поглед и върху изявите на младата смяна на "белите" в тазгодишния шампионат за деца и юноши. Продължава публикуването на разказа за Александър Шаламанов от документалната повест на журналиста Станчо Станчев "Живот в бяло". Георги Минчев, футболистът на "Славия" от славния отбор от 70-те и 80-те години, навърши 50 години и в интервю за вестника разказва за преживяванията в годините, когато обличаше белия екип. Предлагаме ви и втора част на "бялата" епопея на женския баскетболен отбор през 1959 г., когато славистките, водени от треньора Димитър Митев и незабравимата Ваня Войнова, взеха Купата на Европа.

  • Брой 5 (38): Баскетболистките в поход към трета поредна титла!

    May 2004

    В новия брой на клубното ни издание може да прочетете анализ на представянето на "белите" футболисти през изминалия сезон. Защо Европа отново се оказа мираж за играчите на "Славия"? Въпреки съдийските аванти вече 55 години славистите са кошмар за столичния "Левски" в турнира за купата. Ще спечелят ли баскетболистките трета поредна титла? Специално интервю с Албена Бачкова. Как "Славия" превзе "Стария континент" през 1959 година. Последно сбогом за големия футболист Атанас Александров-Кимбата. Нова среща с Александър Шаламанов и пълна картина на представянето на "белите" футболни гарнитури при юношите. Всичко това само и единствено във вестник "Салвия"!

  • Брой 4 (37): Излезе от печат броят за месец Април на вестник "Славия"

    April 2004

    В броя може да намерите всичко най-важно от представянето на "белите" футболисти до момента. Изпуснат ли е и последния шанс за участие в евротурнирите? Какво смята звездата на "Славия" Благой Георгиев. Защо баскетболистките са номер едно в редовния сезон и как контузената Радостина Димитрова мечтае да се върне час по-скоро и заради фантастичната публика на "белите". Ватерполистите ни взеха среброто в турнира за купата, а хокеистите прибраха всички призове в шампионата. Четете още: как Алексадър Шаламанов сложи емблемата на "Славия", легендарният ски спец Борис Златарев стана на 75 години, как се представиха волейболните отбори на дружеството ни в завършилото първенство и още много славистки вести в любимия ви вестник.

  • Брой 3 (36): 15 юбилейна титла за "белия" хокей и още много новини в мартенския брой на вестник "Славия"!

    March 2004

    В новия брой на вестник "Славия" ще може да намерите всичко най-важно относно 15-та юбилейна титла на хокеистите ни. Накъде ще тръгнат "белите" футболисти след старта на пролетния дял на шампионата? Всичко най-интересно от изявите на баскетболистките и волейболистите на "Славия". Какво смята звездата на баскетболистките ни Мариана Борукова за агитката на "белите". Как федерацията и генералите попречиха на "белия" футболен отбор през 1948 година да спори за титлата. Ще може да проследите и втора част от пътеписа за "бялата" торсида в Италия. Ватерполистите ни пред защита на купата. Всичко това, само и единствено в новия брой на вестник "Славия"!

  • Брой 2 (35): В новия брой нов бонус за читателите - още две цветни страници!

    February 2004

    Във февруарския брой на вестник "Славия", който отново е с обем от 20 страници, читателите ще могат да намерят всички подробности относно подготовката и амбициите на "белите" за новия сезон. Програма на срещите от пролетния дял на "А" футболната ни група. Обстоен анализ на представянето в Европа и у нас на женския ни баскетболен тим. Подвизите на "бялата" агитка на Апенините може да научите от специален пътепис. Срещаме ви и с двама бивши футболисти на "белите" Димитър Байкушев и Иван Давидов. Хокеистите завършиха без загуба редовния сезон. Как се представят волейболистите на тима ни ще разберете от обширен материал. Последно сбогом на големия писател и славист Йордан Радичков. Всичко това в новия брой на клубния ни вестник!

  • Брой 1 (34): Изпращаме успешна година!

    January 2004

    Излезе първи брой на в. "Славия" за 2004 г. В 20-страничния вестник, който за първи път предлага и цветни страници при цена само 1 лв. може да прочетете интервю с новия старши треньорът на футболния отбор на "белите". В него той разкрива, че целта на отбора са евротурнирите. В броя може да прочетете още: всичко за "белите" върхове през юбилейната година. Как се представиха футболистите на нашия тим през есента. Портрет на Асен Николов. Всички подробности около участието на баскетболистките в турнира за Еврокупата на ФИБА, както и пътепис за подвизите на "бялата" торсида в Македония. Хокеистите уверено стоят начело на класирането. Пред старт в новото първенство е и отборът ни по водна топка. Отговор на въпроса: Защо българската интелигенция предпочита "Славия"? - дава проф.д-р Боян Биолчев - ректор на Софийския университет.


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014