Kovas

Онлайн Вестник Славия

Издания на Вестник Славия от 2006 година

  • Брой 12 (69) - декември 2006: Волейболистките показаха къде е реалното място на "белия" клуб!

    December 2006

    Вече е на пазара последният за 2006 г. брой на в."Славия". В него може да намерите отзвук от заключителните двубои на футболния отбор, както и обзор на есенния дял. Крайните класирания на "белите" в юношеските първенства за есенния полусезон. Две страници са посветени и на титлата на "Славия Чикаго". За успехите на волейболистките, които ще зимуват на първото място ви разказваме също на две страници. Даваме дължимото и на славния ветеран Григор Ахтимов.

  • Брой 11 (68) - ноември 2006 г.: С истинско бижу се сдоби "бялата" футболна школа

    November 2006

    Излезе ноемврийският брой на вестник "Славия". Акцент в броя са новите футболни терени на комплекса зад стадиона, открити официално в началото на ноември. В броя може да намерите още обзор на изминалите мачове на "белите" в майсторската група, интервю с вратаря на отбора Емил Петров, както и за успехите на юношите в турнира за Купата на БФС. Поместени са още информации за старта на славистките във волейболния и баскетболния шампионат. Предлагаме ви интервю с изтъкнатия вратар от 60-те години, а по-късно и треньор в "бялата" школа Стефан Пашоолов.

  • Брой 10 (67) - октомври 2006: Ще тръгнат ли най-сетне „белите” футболисти в правилната посока?!

    October 2006

    Излезе от печат новият брой на в. „Славия”. В него е проследено представянето на “белите” футболисти в последните четири мача. В специално интервю Владимир Иванов (Фугата) разкрива, че играчите трябва да мислят единствено за футбол. Представен е портрет на легендарния капитан на „белия” отбор и бивш председател на БФС Димитър Ларгов по повод неговия седемдесетгодишен юбилей. В рубриката „ретро” ви представяме как славистите заслужиха шампионските лаври и през 1936 година. В броя ще намерите и актуална информация за фехтовката и художествена гимнастика в „белия” клуб, както и как протича подготовка за новото първенство на волейболните състави. С какви цели тръгват баскетболистките на старта на новия сезон.

  • Брой 9 (66) септември 2006: Все още без загуба „Славия” вече гледа напред и нагоре

    September 2006

    Това е основният акцент в септемврийския брой на слависткото издание. В „белия” вестник може да намерите още и портрет на легендарния футболист на „белия” отбор Александър Шаламанов по повод неговия шейсетипетгодишен юбилей. Поместваме и специално приложение посветено на юношеският футбол. Представяме ви и втора част на документалната поредица посветена на несправедливо отнетата титла на „Славия” от 1926 година.

  • Брой 8 (65) - август 2006 г.: Нов шампионат - нови "бели" надежди

    August 2006

    В августовския брой на в. "Славия" може да намерите представяне със снимки и статистика на футболистите от "белия" отбор, статистика за най-стария роден тим в шампионатите на "А" група досега и програмата на есенния дял. В рубриката "Ретро" ви предлагаме първа част на разказа за несправедливо отнетата титла на "Славия" през 1926 г. През юли европейска титла извоюва боксьорът от школата на "белите" - Борис Георгиев. В специално интервю пред вестника той разказва за пътя си към златото. Тези и други новини, само на страниците на "бялото" клубно издание !

  • Брой (7) 64 - юли 2006 г.: Футболистите на „Славия” започнаха подготовка за новия сезон

    July 2006

    В броя ви представяме всичко най-важно от началото на подготовката на футболния отбор, както и интервю с новия старши треньор на тима Ратко Достанич. В рубриката "Ретро" ви връщаме 10 лета назад с последния успех на славистите в турнира за купата на УЕФА. Предлагаме ви и портрет на "бялата" волейболна легенда Панайот Пондалов. Четете и за успехите на баскетболистите от "бялата" школа. Юношите младша възраст стигнаха до полуфинал в републиканското първенство по футбол. Предлагаме ви информация и за ватерполистите на "Славия", които останаха втори в шампионата. Тези и други новини - само на страниците на "бялото" клубно издание!

  • Брой 5 (62) - май 2006: Ще потърсят ли реванш "белите" футболисти?

    May 2006

    Излезе от печат майския брой на вестник "Славия". В него ще откриете всичко за мачовете до края на първенството, както и актуална информация за изминалите двубои на най-стария роден клуб. Очакват ви новини от "белите" юноши и интервюта с Тодор Колев и "бялата" надежда Стоян Вълчанов. Рубриката "Ретро" ни връща към 1996 година, когато славистите заслужиха купата. Специална статия, посветена на терора на "белите" футболисти над "Левски" в турнира за купата на България през годините. Защо "Славия" е любимият отбор на българската интелигенция? И още - баскетбол: загубен ли е сезонът за "белите"? Волейбол: анализ на волейболните финали при жените и скандалното решение на БФВ. Всичко това и много повече - само на страниците на вестника на истинските слависти - вестник "Славия"!

  • Брой 4 (61) - април 2006 г.: Въпреки блестящите си фенове волейболистките останаха втори

    April 2006

    Излезе от печат априлския брой на вестник "Славия". В него можете да прочетете всичко за драматичния развой на волейболния финал при жените, както и за неочакваното отпадане на мъжкия волейболен тим на "белите" на четвъртфиналите в Националната лига. Интервю с Георги Мечечиев, подробности за изминалите пет срещи от футболното първенство, акцент върху английската агитка на стадиона и следващите двубои на "белите" футболисти, новини от юношите. Специално представяне на книгата на Камен Огнянов - "Славия" по световните терени". И още - обзорен материал относно истината за "Славия" и еврейската общност, анализ на изминалото световно първенство по хокей на лед в София, баскетболни новини, както и материали в чест на 80-годишнината на известния "бял" футболист от миналото Петър Патев (Панагюреца) и 5-годишнината на вестник "Славия". Всичко това - само и единствено на страниците на вестник "Славия"!

  • Брой 3 (60) - март 2006 г.: "Бели" ледени звезди!

    March 2006

    Излезе от печат мартенският брой на "бялото" клубно издание. В него ще прочетете последни новини преди старта на "Славия" в шампионата на "А" група, пълната програма на пролетния полусезон, както и тези на юношеските и детски гарнитури. Подробности за завършилото хокейно държавно първенство, както и вести от волейболната купа при мъжете. Интервю с капитанката на женския волейболен състав Вяра Хаджимоскова, в което тя заявява: "Щастлива съм, че играя за "Славия". Разбира се на страниците на "бялото" клубно издание е отделено подопбаващо място и на чудесното представяне на "белите" спортисти на "бялата" олимпиада, начело със сребърната медалистка Евгения Раданова и танцовия дует Денкова-Стависки.

  • Брой 2 (59) - февруари 2006 г.: Излезе от печат февруарският брой на вестник "Славия"

    February 2006

    Излезе от печат февруарският брой на вестник "Славия" за 2006г. В него може да намерите подробности от трансфера в Испания и дебюта на "Камп Ноу" на Благой Георгиев. Темата футбол продължава и с панорама на успешните славистки трансфери зад граница през годините. Уводният материал на изданието обръща внимание на третия пореден турнир по футбол за деца, организиран от Регионалния клуб на слависта в Козлодуй! В броя може да прочетете още новини от лагера на "белите" футболисти, какво става в хокейното ни първенство, за волейболните перипетии на "Славия" при мъжете и жените, а също и баскетболни вести. Рубриката "Ретро" ви среща с Антон Кръстев - майсторът на решителните попадения! Тези и още много интересни други новини - само на страниците на "бялото" клубно издание!

  • Брой 1(58) януари 2006 г.: Към нови спортни успехи и през 2006!

    January 2006

    Излезе от печат първият брой на вестник "Славия" за 2006г. В него е поместен цветен календар на 2 страници със снимки на "бели" спортисти от 2005 година. "Славистката 2005 г." - през погледа на изданието по месеци, е представена ретроспекция на по-значимите събития, случили се в различни спортове в "белия" клуб. Новини от волейболния, баскетболния и хокейния клуб, както и подробности за специалната награда, връчена на спортния журналист и славист Николай Кръстев - само и единствено на страниците на "бялото" издание.


Уеб Дизайн Xtreme Sutdio © Всички права запазени НКС 2014